Tornem a taula

Al maig de 2021, després de mesos amb restriccions als restaurants a causa de la pandèmia, es va engegar la campanya 'Tornem a Taula' per reactivar el sector de la restauració a Tàrrega.

La campanya es va centrar en un espot audiovisual amb la participació de responsables de locals de restauració de la capital de l’Urgell. En el vídeo apareixen realitzant diferents tasques a la cuina, preparant els seus plats més característics i l’escena final té lloc al parc de Sant Eloi amb un àpat conjunt de restauradors locals que animen a la població a tornar a taula després d’un any en què el sector ha patit una greu crisi.

La campanya va ser ideada pels creadors de 3 TOMBS per a la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega i la producció i l'edició de l'anunci ha anat a càrrec de l’empresa targarina Infocus Studio. A més, es vacomptar amb la veu en off del periodista targarí Jaume Brufau, un dels referents de Catalunya Informació i que va iniciar els seus passos a Ràdio Tàrrega.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega ha estat l’encarregada de finançar la campanya i s’ha encarregat de contactar amb els responsables dels restaurants i coordinar la logística de la campanya.

Actualment, és un dels vídeos més vistos del canal de Youtube de l’Ajuntament de Tàrrega amb més de 1.700 visualitzacions i la campanya va tenir un gran impacte a la premsa.

HI DONEM 3 TOMBS?

Parlem avui i comencem a trobar la solució ideal

DONANT 3 TOMBS

HI DONEM 3 TOMBS?

Parlem avui i comencem a trobar la solució ideal