Fira't a Tàrrega

Al desembre de 2021, des de 3 TOMBS vam proposar i idear una campanya per impulsar els comerços locals durant les festes de nadal després dels efectes de la pandèmia.

Sota el lema ‘Fira’t a Tàrrega’, la campanya se centra en un espot audiovisual on es busca traslladar la màgia de les arts escèniques als comerços de proximitat jugant amb el verb firar-se i la vinculació teatral que té la ciutat amb FiraTàrrega.

Així, durant l’anunci es veuen diferents escenes que tenen lloc en quatre comerços de diferents sectors (roba, joguines, sabateries i estètica) i on hi participen també artistes locals de diferents estils com el ballarí de claqué Jofre Costa, l’Estudi Dansa Tàrrega, el trio de màgia Next Generation, el clown Josep M. Virgili, l’actriu Paquita Balcells i l’alumne de CRUMA, Eloi Bosch.

L’escena final té lloc en un dels punts comercials més cèntrics de la ciutat, la confluència entre el carrer del Carme i el carrer de Sant Anna, i allà hi apareixen tots els comerços que han volgut participar al vídeo per donar una imatge d’unitat i família entre el sector per afrontar la campanya de Nadal.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega va ser el client d'aquesta campanya on la companyia teatral CRUMA es va encarregar de la producció i realització de l'anunci conjuntament amb el creador audiovisual Dani Hernández, responsable de la gravació i edició de l’espot.

Durant les darreres setmanes han realitzat el rodatge en diferents ubicacions i han comptat amb el suport de la Brigada Municipal, Staff Art, Casa Esqué, Moda Cristina, Perruqueria Glamour i Sabateria Lázaro. A més, s'ha comptat amb la veu en off del periodista targarí Jaume Brufau, un dels referents de Catalunya Informació i que va iniciar els seus passos a Ràdio Tàrrega.

El vídeo va acumular més de 1.600 visualitzacions al canal de Youtube de l’Ajuntament de Tàrrega i és dels més vistos de la història del canal.

HI DONEM 3 TOMBS?

Parlem avui i comencem a trobar la solució ideal

DONANT 3 TOMBS

HI DONEM 3 TOMBS?

Parlem avui i comencem a trobar la solució ideal