3 Tombs per... 3TOMBS

Soc Jaume Ramon Roig i aquí comença l’aventura de 3TOMBS. En aquest primer butlletí us explico el meu camí fins aquí, el projecte i què podreu trobar en aquesta newsletter que us arribarà cada divendres a la bústia de correu. Benvinguts a 3TOMBS!

PRIMER TOMB: EL CLIC

El 2004 vaig marxar de la meva Tàrrega natal per instal·lar-me a Barcelona i començar Periodisme a la UAB. Com tants joves que marxen del poble, estudiar una carrera i desenvolupar-te professionalment a la capital és el camí marcat.

A Barcelona he tingut la sort i privilegi de ser periodista esportiu (el meu somni de petit) i treballar en els partits del Barça al costat dels millors professionals a Catalunya Ràdio, però, durant tots aquests anys, sempre m’he sentit molt arrelat al poble i hi he continuat venint cada cap de setmana per gaudir de família, amics, entitats i esdeveniments de tota mena per Tàrrega i rodalies.

Una pandèmia i una major consciència dels problemes de despoblament i manca d’oportunitats per a tot el territori, m’han generat un rum-rum dins meu que ha acabat amb l’inici un nou projecte professional.

SEGON TOMB: ELS TOMBS

Sovint, a Catalunya, només es posa el focus mediàtic en allò que passa a les grans ciutats i s’obvia els pobles mitjans i petits, provocant així una roda de hàmster que genera manca de coneixement i pèrdua de pes del nostre ampli i variat territori.

Inspirat per haver cursat el post-grau ‘Place Branding i gestió estratègica del territori’, sorgeix 3TOMBS, una consultoria de comunicació i estratègia que creu en el territori per ajudar a potenciar els projectes que s’hi duen a terme i apostar pel talent local.

Consultories i plans de comunicació, Place Branding (Marques de territori), Disseny de Campanyes i Formació són els camps d’acció per treballar amb empreses, administracions o esdeveniments amb la voluntat de detectar noves oportunitats i aconseguir els objectius desitjats.

El nom de 3TOMBS té l'origen en una de les festes més arrelades al nostre territori, els Tres Tombs de Sant Antoni, i també per la voluntat de donar tombs a les idees que ajudin a potenciar els projectes on treballarem des de la consultoria.

TERCER TOMB: EL BUTLLETÍ

A banda d’oferir aquests serveis, també volem obrir una finestra a través d’aquest butlletí que s’enviarà cada divendres  per donar a conèixer poblacions, projectes o esdeveniments que tinguin el territori com a eix vertebrador.

Amb un format breu i dinàmic, proposarem plans per visitar i gaudir de diferents indrets des de diferents vessants culturals, gastronòmiques, mediambientals o d’interès social.

Et convidem a donar 3TOMBS amb nosaltres. I si t’agrada, ens farà molta il·lusió que ho comparteixis i ens segueixis a les xarxes socials per donar-nos a conèixer.

Ens veiem pel territori

Related Post

No items found.

HI DONEM 3 TOMBS?

Parlem avui i comencem a trobar la solució ideal

DONANT 3 TOMBS